Adviseren

Neem dat maar van mij aan

Een frisse blik van buitenaf is heel waardevol. Adviseren is zoveel meer dan alleen een strategie bepalen. Ik word vaak gebeld door mijn klanten of ik even mee wil denken of ergens naar wil kijken.

Loop je even vast?

Staat er al veel in de steigers maar ontbreekt het grote geheel? Loopt een project niet helemaal lekker en wil je de vaart erin? Twijfel je of je wel de juiste tone of voice of middelenmix te pakken hebt? Met veel ervaring, een groot empathisch vermogen en goede intuïtie herken ik de knelpunten. Ik overzie snel het hele plaatje en breng makkelijk structuur aan waardoor jouw project efficiënter verloopt, met de inzet van de juiste communicatiemiddelen. Ik signaleer daarbij kansen en adviseer je wat jou verder helpt en zorgt voor het beste resultaat.

  • Ik ben op de hoogte van trends en het laatste nieuws en kan een actuele draai geven aan jouw idee.
  • Vanuit de praktijk weet ik welke stappen je moet doorlopen om een evenement te organiseren of een campagne te draaien en hoeveel tijd en capaciteit dat kost.
  • Weet je niet of je de juiste doelgroep te pakken hebt? Ik kan je helpen focus aan te brengen.
  • Door mijn jarenlange ervaring bij fondsenwervende organisaties weet ik hoe we jouw budget optimaal kunnen inzetten. Je kunt elke euro tenslotte maar 1x uitgeven.
  • Maar ook heel praktisch; welke foto spreekt het meeste aan, wat is de beste datum of locatie voor een evenement, welke papiersoort en -dikte is het meest geschikt, welke titel of tekst heeft het meeste effect.

Neem vrijblijvend contact op om te kijken waar ik jou bij kan adviseren.

Waar ik exact bij kan helpen:

Maar BZEVEN kan jou ook helpen met plannen, creëren en uitvoeren.

Projecten waarin Hilde heeft mogen adviseren:

Kansen zien en pakken

Als interim communicatieadviseur heb ik een tijd voor Natuurmonumenten voor Marker Wadden gewerkt. Op een avond zag ik een oproep voorbij komen van het Eurovisie Songfestival waarin ze op zoek waren naar kenmerkende locaties voor Nederland. Ik heb contact met de productiemaatschappij opgenomen en Marker Wadden aangemeld als locatie. Een uniek nieuw stukje Nederland dat niet mag ontbreken in de zogenaamde Postcards van het Eurovisie Songfestival. Dat zag de organisatie ook en zo kwam het dat er op een koude dag in maart ineens een filmploeg met een ‘lichtgevend huisje’ op Marker Wadden stond en maakte de hele wereld kennis met Marker Wadden.

Een frisse blik helpt jou verder