Uitvoeren

Wil je dat jouw to do lijst korter wordt?

Heel veel ideeën, heel veel projecten. Er moet van alles gebeuren en het liefst zo snel mogelijk, maar vaak is er te weinig capaciteit. Ik zorg dat het geregeld wordt.

Krijg ein-de-lijk dingen voor elkaar

Hands-on-mentaliteit, een schaap met vijf poten, vaak worden ze gemist in organisaties. Er zijn heel veel ideeën, maar weinig mensen om ze uit te voeren. Met als gevolg dat er veel blijft liggen of niet wordt geregeld. Wil je dat jouw to do lijst korter wordt? Ik doe het graag voor je.

De ene dag sta ik met mijn laarzen in de modder te kijken wat de beste plek is voor een informatiepaneel, de andere dag zit ik achter mijn laptop een communicatieplan te schrijven, de catering te regelen voor een evenement, content te verzamelen voor een tekst of een speurtocht te bedenken voor kinderen.

Kijk bij mijn portfolio voor een indruk van wat ik kan leveren. Een indruk, want ik doe veel meer dan wat ik hier kan laten zien.

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat ik voor jou kan doen.

Waar ik exact bij kan helpen:

Maar BZEVEN kan jou ook helpen met plannen, creëren en adviseren.

Projecten waarin Hilde heeft mogen uitvoeren:

Wat doe ik zoal in een week?

Regelmatig overleggen om ‘collega’s’ bij te praten over lopende projecten, actielijstjes maken, adviseren, voortgangsoverleg over een te organiseren evenement, wekelijks campagneoverleg en het bespreken van de volgende stap in de omgevingscommunicatie van een nieuw aan te leggen natuurgebied. Op het creatieve vlak een speurtocht ontwikkeld voor OERRR, foto’s gezocht en steigerdoeken opgemaakt voor een nieuwe campagne, aantal correcties uitgevoerd en teksten geschreven voor een fototentoonstelling. Uitleg gekregen van de webmaster over het aanmaken van een landingspagina in een specifiek cms systeem, heel praktisch een locatie geregeld voor video opnames en heel veel bellen en mailen om dingen uit te zoeken, de voortgang erin te houden en mensen te informeren en enthousiasmeren.

Ik zorg dat het geregeld wordt