Over B7

Strategisch en een echte doener. Een unieke combinatie!

Strategisch en doen

Ik werk zelfstandig, stel kritische vragen en maak scherpe analyses. Daarbij zorg ik voor het hele proces: van plan tot de uitvoering in alle details, de afronding en evaluatie.

Creatief

Mijn creativiteit en mijn vaak net iets andere kijk op de wereld maakt dat ik elke boodschap kan vertalen naar een uniek, verrassend communicatiemiddel.

Persoonlijke benadering

Ik ben trots op de persoonlijke benadering die mijn klanten steeds opnieuw waarderen. Wanneer je elkaar kunt versterken geeft dat energie en is er vaak veel meer mogelijk dan we vooraf hadden kunnen bedenken.

Waar Hilde jouw bedrijf mee kan helpen

Adviseren

Een frisse blik van buitenaf is heel waardevol. Mag ik jou adviseren?

Plannen

Ga ik jou helpen bij het maken van een strakke planning? Dan haal jij de deadline met gemak!

Creëren

Wil jij overtuigen, verleiden of uniek uit de hoek komen? Ik maak voor jou de passende communicatiemiddelen.

Uitvoeren

Vaak zijn er veel ideeën maar te weinig mensen om het uit te voeren. Ik help jou om het daadwerkelijk voor elkaar te krijgen.

De kracht achter B7: Hilde van der Klei

In een ver verleden heeft Hilde biotechnologie gestudeerd in Groningen, maar na enkele jaren werkzaam te zijn geweest in zowel Gent (B) als Wageningen, kwam zij er achter dat ze op een andere manier iets wilde doen voor de wereld. Ze nam ontslag en ging aan het werk bij het Wereld Natuur Fonds. Daar ontdekte zij haar passie: de hectiek van campagnes en deadlines met een zinvolle boodschap en het inzetten van haar creativiteit. Zeven jaar later is zij B7 gestart om haar ervaring en enthousiasme ook voor andere organisaties in te zetten.

In 2004 begonnen als BAANSTRAAT7 met een logo in de vorm van een staatnaambordje met 2x AA. Na een verhuizing van Baanstraat 7 in Utrecht is het BZEVEN geworden met 2x E. Na nog een paar verhuizingen is het nu zonder poespas afgekort tot B7.

Ontzorgt jouw organisatie van begin tot eind